the brief

To redesign and refurbish a premium Indian restaurant in the heart of Soho, to deliver an experience of quality and reinvigorate custom.

THE concept

The concept for the restaurant sought to marry  two locations and dynamic experiences: eclectic Soho and the exotic Indian. A inspirational trip to Rajasthan served as a rich basis for primary research, allowing a true sense of origin to develop. Indigenous materials inspired a contemporary palette of colour and pattern whilst contemporary furniture and bespoke lighting located the experience firmly in modern London. The diner experienced the shifting landscape and culture of Rajasthan through defined zones, immersing them in a unique journey which complemented and rounded the dining experience. 

the design

PRIMARY RESEARCH - OUR TRIP TO DELHI & RAJASTHAN, INDIA

Our trip to India started in New Delhi. We then took the the road and explored Rajasthan; Jaipur, Ajmer, Pushkar, Jodhpur and Udaipur.